کوکو سیب زمینی سوخاری؛ کوکو ترد و خوشمزه
فرار کن برای ما ایرانی ها کاکائو یک غذای اصلی است. وقتی خسته و کوفته از سر کار به خانه برمی گردیم و زمان زیادی برای پختن نداریم، کاکائو اولین و بهترین گزینه ای است که برای پخت در زمان کوتاه به سراغ ما می آید و در یک لحظه شام یا ناهار را آماده می کنیم. ایرانی ها عموماً کاکائو سیب زمینی و کاکائو گیاهی را بیشتر از سایر کوکوها دوست دارند و این دو مدل کاکائویی محبوبیت بیشتری دارند. اما کوکو بادمجان، کوکو کدو حلوایی، کوکو سبزی، کوکو مرغ و… نیز در دسته کوکو قرار می گیرند که قیمت آن بیشتر از کوکو سبزی یا سیب زمینی است. می توانید کوکوی سیب زمینی ما را کمی بیشتر درست کنید و چند ماده اضافه کنید تا کوکوی لذیذتری داشته باشید. کاکائو سیب زمینی معمولا با سیب زمینی و تخم مرغ درست می شود، اما شما می توانید با استفاده از پودر سوخاری، یک روش بسیار خوشمزه و منحصر به فرد برای تهیه کاکائو سیب زمینی در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید، پس با آموزش درست کردن آن با سیب زمینی سرخ شده همراه باشید
مواد لازم
سیب زمینی متوسط: 5 عدد
تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
آرد سوخاری دانه ریز: 1 فنجان آرد سوخاری
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه این کوکو سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و بگذارید کاملا خنک شوند. در مرحله بعد سیب زمینی های پخته و خنک شده را له یا له کنید. تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری آرد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و مواد را با دست مخلوط کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا از مایه کوکو یک نارنگی کوچک بردارید و با کف دست شکل دهید و کاکائو را از دو طرف در آرد نان آغشته کنید، کوکو را در روغن داغ سرخ کنید، نوش جان کنید.
نکات مهم
بهتر است هرگز از پیاز برای تهیه کاکائو سیب زمینی استفاده نکنید. پیاز پوست سیب زمینی را شل و شل می کند. اگر دوست دارید کاکائو شما طعم پیاز داشته باشد، به جای پیاز موجود در عطاری از پودر پیاز استفاده کنید.
تعداد تخم مرغ ها به مقدار سیب زمینی بستگی دارد. دو عدد تخم مرغ کوچک برای چهار عدد سیب زمینی متوسط کافی است. اگر تخم مرغ شما بزرگ است به جای دو عدد از یک عدد استفاده کنید.
– یکی از نکات مهم برای اینکه کوکو به تابه نچسبد و نریزد داغ بودن روغن است. وقتی روغن کاملا داغ شد، فراموش نکنید که کاکائو را در روغن بریزید.