طرز تهیه ۷ مدل ترشی سیب با ادویههای مخصوص
برای تهیه سیب ترشی می توانید از سیب (قرمز ، زرد ، آب صورتی و غیره) استفاده کنید. می توانید ترشی سیب را با یا بدون پوست درست کنید. سعی کنید از سیب های قرمز و پفی دقیق استفاده نکنید. سیب باید سفت و سخت باشد.
در این مقاله ، ما به شما انواع مختلفی از سهام سفت و سخت را که حاوی طعم های مختلف به دلیل وجود سبزیجات و ادویه های مختلف برای انتخاب و سیب مورد علاقه شما است ، به شما آموزش خواهیم داد.
ترکیبات
یک سیب از یک کیلوگرم
دارچین
ژله
سرکه
نمک
گام
سیب ها را طبق دلخواه در لیوان برش دهید. چند مکعب سیر و مقداری گل رز بریزید ، سرکه و نمک را به مخلوط اضافه کنید.
نحوه ترشی رستوران اپل
مواد تشکیل دهنده:
نیم کیلو سیب
سیر
موتور 2 فنجان
نعناع
دانه سیاه
سرکه 2 لیتری
نمک ، فلفل و زردچوبه در صورت لزوم
مراحل تهیه ترشی سیب:
سیب ها را بشویید و آن را به اندازه مورد نیاز تقسیم کنید. می توانید سیب ، حلقه یا اسلاید را خرد کنید. برای اینکه ترشی های ما دوام بهتر شود و آنها را به زودی درست کنید ، تمام سیب ها را درون یک کاسه بریزید و مایل و سیر را اضافه کنید.
به اندازه کافی سرکه را اضافه کنید تا مواد در سرکه شناور نشوند. سپس نصف فنجان آب نمک را به یک گرمای خوب اضافه کنید تا کمی سیب از بین برود. (آیا می توانید افزودن آب را نادیده بگیرید.)
هنگامی که مخلوط بخار است ، کاسه را خاموش کنید ، توجه داشته باشید که نباید آن را در کاسه قرار دهید یا سرکه به مرحله جوش برسد زیرا مواد ما خرد شده اند.
یک کاسه بگذارید تا کاملاً خنک شود.
سیب ترشی را درون لیوان بریزید و در جای خنک قرار دهید. بعد از ده روز ، ترشی آماده است و می توانید با غذا بخورید. ترشی سیب همچنین می تواند بدون گرم کردن با سرکه انجام شود ، اما برای رسیدن به ترشی زمان بیشتری لازم است.
لفاظی
مواد تشکیل دهنده:
در صورت لزوم سیب های سیدلینگ
سرکه سفید برای مقدار مورد نیاز
فلفل سبز گرم
سیر
نمک 1 و 1/2 هر فنجان
نعناع خشک
مراحل تهیه شعله های سیب ترش:
سیب ترش را با پوست یا پوست آن بر روی فلفل ، سیر ، نمک ، نعنا و سرکه درون لیوان بریزید. حدود دو هفته طول می کشد.
چگونه
مواد تشکیل دهنده:
سیب به مقدار مورد نیاز
نمونه
سرکه چهار لیوان
برگه زردآلو
گردو
یک دانه سیاه در صورت تمایل
مراحل تهیه سیب:
می توانید در این ترشی از سیب های سالم یا رنگی استفاده کنید و سیب ها را برش دهید. سیب ها را در مقداری آب و آب لیمو قرار دهید تا سیاه نباشد.
هنگام نرم شدن ، بسته را با چهار فنجان سرکه خیس کنید و هسته را بردارید. می توانید از پودر جوز هندی هندی و پودر هل در سس ترشی موجود در سیب استفاده کنید.
یک فنجان برگ زردآلو را در سرکه که در آن رنگ هندی خیس شده است ببندید و به سس ترشی اضافه کنید. نمک و ادویه جات ترشی جات را به ترشی اضافه کنید.
سیب ها از مخلوط آب و آب لیمو خارج می شوند و برای بالا بردن بخار به معده و سس گرما می افزاید. شعله را خاموش کنید ، بگذارید کاملاً خنک شود.
در صورت تمایل مقداری دانه سیاه را به ترشی اضافه کنید. ترشی شما بعد از 5 روز آماده است.
چگونه
مواد تشکیل دهنده:
سیب 2 کیلوگرم
قرص سیاه
زنجبیل
شکر
سرکه 2 لیتری
نمک
مراحل آماده سازی سیب های سیب:
سیب ، چهار قسمت ، و هسته آنها را برداشته است. در ظرف Bribld ، یک فنجان آب بریزید و آن را برای پخت و پز گرم کنید. سیب ها را با مواد دیگر خرد کنید ، گرما را بپوشید تا ضخیم شود.
شکر را اضافه کرده و آن را از روی حرارت تا سرما بردارید. دانه های سیاه را با مواد موجود در شیشه مخلوط کرده و بگذارید تا یک هفته بمانند.
چگونه
مواد تشکیل دهنده:
2 کیلوگرم سیب
قرص سیاه یک قاشق غذاخوری
سرکه
صد گرم
دارچین یک قاشق غذاخوری است
زنجبیل
قاشق
نمک برای مقدار مورد نیاز
فلفل رنگی شیرین به آنچه لازم است
سیر
مراحل تهیه درخت سیب:
ابتدا سیب را پوست بگیرید ، پوست بگیرید و با سرکه بپزید تا کمی آن را نرم کنید. سپس دانه های زنجبیل ، زنجبیل ، دارچین و سیاه را با نمک و آب نبات به سیب اضافه کرده و سطح سرکه را تنظیم کنید تا مواد لازم را به طور کامل بمالید.
آنها را درون یک خاک رس یا شیشه بریزید. در این مرحله می توانیم برخی از مکعب های سیر را گاز بگیریم و در این ترشی نصب کنیم تا آنها را بهبود بخشیم.
همچنین می توانید مقداری فلفل رنگی را برای رنگ آمیزی این ترشی ها در ترشی بریزید. سپس ترشی را در ظرف گره بزنید تا هوا به آن نرسد. سپس ظرف را در یک مکان خنک قرار دهید. پس از دو تا سه هفته ، ترشی ها برای استفاده آماده هستند.
چگونه سیب لگن را در پوست بسازیم
مواد تشکیل دهنده:
یک سیب شکننده با لایه برداری و برش.
پیاز خرد شده
سیر شکسته
زنجبیل
نصف فنجان شکر
آب سیب سیب
ورق 2 ریحان
زرد
دارچین
نیمی از پودر فلفل خرد شده
پودر Clipper نصف قاشق چایخوری است
مراحل تهیه درخت سیب:
برای حل قند ، تمام مواد را روی حرارت مخلوط کنید. سیب را درون لیوان بریزید و سرکه را بریزید. بگذارید چند روز بماند و ترشی شما سقوط کند.
منبع: تشویق