طرز تهیه کیک موز برگردان؛ کیک خوشبو و خوشمزه
قارچ کیک ها در جهان ساخته شده در میوه ، خامه ، شکلات ، پنیر و غیره با هر یک از طرفداران خود خوشمزه و لذت بخش هستند. کیک های میوه به دلیل بوی میوه تازه همیشه رایج و متداول هستند. کیک موز یک کیک خوشمزه و رایحه ای است که در بازتاب ساخته شده است و موز با سس کارامل در بالای کیک قرار می گیرد. اگر به دنبال تهیه کیک های خوشمزه و خاص هستید ، ما را با نحوه تهیه کیک موز دنبال کنید.
ترکیبات
آرد سفید: 2 فنجان
تخم مرغ: 1
شکر: 1 لیوان
شیر: 1 لیوان
روغن مایع: سه چهارم شیشه
موز: شماره یک
وانیل: نصف قاشق چایخوری
قدرت عکس: 1 قاشق چایخوری
مواد تشکیل دهنده سس کارامل
شکر: 1 قاشق غذاخوری
کره: 1 گرم
برای آماده سازی
برای تهیه این کیک خوشمزه ، ابتدا موز را پوست بگیرید و آنها را به یک ورق بزرگ از بالا برش دهید. کف قالب را قرار داده و موز را روی کاغذ قرار دهید و دیوار قالب را با کره بو کنید. یک قاشق غذاخوری شکر را درون یک ماهیتابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت خیابان کم قدرت قرار دهید تا شکر بدون هم زدن در حرارت کم منتقل شود. گاهی اوقات ، قابلمه را بردارید تا شکر پخش شود. بعد از ذوب شدن شکر ، کره را اضافه کرده و هم بزنید تا آن را با هم مخلوط کنید ، سپس سس کارامل را به موز بریزید. در مرحله بعد ، تخم مرغ ها را در یک کاسه مناسب با وانیل و شکر بریزید و 5 دقیقه یک میکسر داغ بمالید تا خامه و چربی شود. همچنین می توانید در صورت تمایل یک یا دو قطره روغنهای اساسی موز را اضافه کنید. روغن و شیر را اضافه کنید ، مخلوط را به مدت 30 ثانیه با میکسر برقی هم بزنید ، سپس میکسر را خاموش کنید. آرد و پودر بیکینگ را که قبلاً مخلوط کرده اید و سه بار عقب اضافه کرده اید اضافه کنید و به تدریج آن را در سه مرحله به کیک اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید تا آرد را به طور کامل با کیک مخلوط کنید. در آخر ، کیک را درون قالب و روی موز بریزید و قالب را در فر 5 درجه سانتیگراد قرار دهید ، جایی که من 5 دقیقه برای پختن کیک شما را گرم کردم. بعد از کیک ، قالب را از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه هنگام خنک کردن کیک ، کیک را روی ظرف سرو آماده کرده و روغن را از کیک جدا کنید.
نکات مهم برای تهیه هر نوع کیک در خانه
2- برای تهیه کیک به دمای اطراف برای تهیه کیک. بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع تمام مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای اطراف برسند.
درجه حرارت و مدت زمان نان معمولاً در اجاق های مختلف است. به عنوان مثال ، اگر این دستور العمل به مدت 5 دقیقه در دو درجه سانتیگراد ذکر شود ، ممکن است فر در دمای و دوره این کار حاصل نشود. نگران آن نباشید با استفاده از فر چندین بار ، دما و زمان پختن کیک های پخت و پز در فر را کشف خواهید کرد. با این حال ، به خاطر داشته باشید که دمای ذکر شده در سفارشات معمولاً بر اساس اجاق گاز برقی است. اگر از اجاق گاز استفاده می کنید ، دما را بین 2 تا 2 درجه سانتیگراد بگذارید اما دمای گفته شده دوباره به فر بستگی دارد. شما باید در دست خود باشید. با چندین بار متوجه دما و زمان پخت و پز خواهید شد. همیشه قبل از تهیه مواد اولیه ، فر را اجرا کنید و قبل از شروع کار ، آن را در مطب قرار دهید. از آنجا که برای تهیه هر کیک یا شیرینی ، باید فر را از قبل روشن کنید تا کیک در فر قرار بگیرد ، فر کاملاً گرم می شود.
سعی کنید مقیاس های دیجیتالی و فنجان های پخت و پز استاندارد ایجاد کنید. از آنجا که اندازه دقیق مواد اولیه در تهیه کیک و شیرینی بسیار مهم است.
همیشه چندین بار تخم مرغ ها را خاموش کرده و با کمک میراث تمیز ، اطراف ظرف را بریزید و درون ظرف بریزید تا تخم مرغ درون کیک خنک نشود. در غیر این صورت ، اگرچه از وانیل یا روغن اصلی استفاده می کنید ، کیک بوی تخم مرغ باقی می ماند.
همیشه دو بار برای پخت هر کیک و سایر مواد خشک مانند پودر کاکائو ، دو بار بریزید. این باعث آرد هوا می شود. در نتیجه ، بافت کیک شما بهبود می یابد. نکته مهم دیگر که باید در مورد آرد در نظر بگیرید ، کیفیت آرد موجود در بازار است که متفاوت است. به همین دلیل ، کیفیت آرد ممکن است پایین تر یا بالاتر از مقدار ذکر شده در دستور العمل باشد. بنابراین هنگام افزودن آرد به این موضوع توجه کنید. اگر می بینید که کیک محکم شده است. اما هنوز آرد سمت چپ وجود دارد. یعنی آردی که اضافه کردید کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر با آن عمل کرده اید ؛ اما احساس کردید که مواد کیک هنوز به تمرکز برای رسیدن به آن نرسیده است. این بدان معنی است که شما باید آرد بیشتری اضافه کنید. بنابراین همیشه می توانید مقدار آرد ذکر شده در ماده را تهیه کنید. اکنون به دلیل کیفیت آرد می توان این مقدار را افزایش یا افزایش داد.
یکی از موارد مهمی که باید در هنگام باز کردن کیک های نان 5 دقیقه پیش در نظر بگیرید. اگر این کار را انجام دهید ، تمام سخت کوشی های شما از بین می رود. چون کیک شما می وزد.
حتماً الگوی کیک را انتخاب کنید. اگر الگوی کوچک یا بزرگ باشد ، نتیجه مطلوب را به دست نمی آورید. شما همیشه باید هنگام ریختن کیک یک الگوی را انتخاب کنید ، الگوی شما خالی خواهد ماند. البته همه اینها نیاز به تجربه دارد. ممکن است شما برای اولین بار الگوی مناسب را نفهمید. برای استفاده از چشمان خود در اندازه ها باید چندین بار کیک درست کنید و می توانید به سرعت الگوی صحیح را انتخاب کنید.
وقتی می خواهید کیک را درون قالب بریزید ، آن را در وسط بریزید. سپس در اطراف پخش می شود. سعی کنید کیک را درون قالب بریزید تا مواد به طور یکنواخت در همه جا پخش شوند.
نکته مهم دیگر در کیک پخت ، انتخاب قالب است. الگوهای مختلف و گران قیمت در بازار موجود است. وقتی برای خرید یک الگوی می روید ، ممکن است بسته به تنوع ، در مورد انتخاب الگوی اشتباه گرفته شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه کیک در مقایسه با سایر قالب ها برای همه در دسترس است ، قالب های گالوانیزه است که معمولاً می توانید از همه شیرینی ها تهیه کنید. این الگوها در طرح ها و شکل های مختلف موجود است.