بهترین میان وعده برای تقویت سلامت قلب
بعدی- جای تعجب نیست که غذاهایی که می خوریم تأثیر قابل توجهی بر سلامت قلب دارند و احتمالاً قبلاً در مورد فواید فیبر و چربی های سالم برای سلامت قلب شنیده اید.
طبق گزارش فرارو توسط Eating Well، یک ماده مغذی کلیدی دیگر وجود دارد که قلب شما برای قوی بودن به آن نیاز دارد و آن پروتئین است. کیمبرلی کمپبل، متخصص قلب و عروق، می گوید: «پروتئین بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب است. بدن برای ساختن و ترمیم عضلات به پروتئین نیاز دارد. قلب یک ماهیچه است، بنابراین خوردن نوع مناسب پروتئین می تواند به حفظ سلامت قلب و کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند. اگر به تازگی شروع به اولویت بندی پروتئین در رژیم غذایی خود کرده اید، می تواند چالش برانگیز باشد. اینجاست که تنقلات می توانند مفید باشند. خوردن یک یا دو میان وعده با پروتئین بالا در طول روز می تواند به افزایش مصرف پروتئین کمک کند و شما را در بهترین حالت خود نگه دارد.
البته احتمالا این سوال برای شما پیش آمده است که چه نوع تنقلاتی باید بخورید؟ بهترین میان وعده با پروتئین بالا برای سلامت قلب، ماست یونانی کم چرب با میوه و آجیل است. ماست یونانی به تنهایی یک انتخاب عالی برای قلب شماست، اما وقتی میوه و آجیل را اضافه می کنید، فواید تغذیه ای این میان وعده به میزان قابل توجهی افزایش می یابد. ماست یونانی منبع عالی پروتئین است. میوه ها و آجیل ها فیبر، چربی های مفید برای قلب و آنتی اکسیدان ها را تامین می کنند.
یک وعده ماست یونانی ساده و کم چرب حاوی حدود 20 گرم پروتئین است. همچنین چربی اشباع کمی دارد. ماست یونانی همچنین کلسیم را تامین می کند که از عملکرد ماهیچه ها و انتقال اعصاب حمایت می کند و به انقباض و گشاد شدن مناسب رگ های خونی کمک می کند. این ماست همچنین پتاسیم، ماده معدنی که به تنظیم فشار خون کمک می کند، تامین می کند. اگر این کافی نیست، ماست یونانی یک منبع عالی از پروبیوتیک ها است، باکتری های زنده مفیدی که از یک میکروبیوم قوی برای سلامتی مطلوب روده پشتیبانی می کنند. این یک امتیاز برای سلامت قلب است، زیرا تحقیقات نشان می دهد که انواع خاصی از باکتری های سالم روده می توانند تأثیر مثبتی بر کلسترول و سایر مواد مرتبط با بیماری های قلبی عروقی داشته باشند.
در حالی که هر نوع میوه ای عالی است، میوه های خشک و آجیل بهترین هستند. خوردن میوه های خشک با کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی مانند نارسایی قلبی یا سکته مرتبط است. علاوه بر این، میوه های خشک مانند خرمای خشک، زردآلو، زغال اخته یا کشمش سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند. میوه های خشک نیز منبع خوبی از فیبر هستند که باعث کاهش کلسترول بد و فشار خون می شود. آنها سرشار از فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان های قوی هستند که به محافظت در برابر التهاب و بیماری قلبی کمک می کنند. اگر می خواهید فقط یک آجیل انتخاب کنید، سراغ گردو بروید. کسانی که روزانه گردو می خورند، کاهش قابل توجهی در کلسترول بد دارند.
رژیم های غذایی که بر پروتئین تأکید دارند، به ویژه منابع گیاهی پروتئین، نشان داده شده است که خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد. غذاهای گیاهی غنی از پروتئین مانند لوبیا، عدس، توفو و کینوا را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. پروتئینهای گیاهی نیز سرشار از فیبر هستند، بنابراین وقتی آنها را نسبت به پروتئینهای حیوانی انتخاب میکنید، فواید سلامتی بیشتری دارند. تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک رژیم غذایی با فیبر بالا باعث کاهش کلسترول و حمایت از سلامت قلب می شود. فیبر به کلسترول متصل می شود و به حذف آن از بدن به عنوان مواد زائد کمک می کند. فیبر همچنین برای هضم صحیح و میکروبیوم سالم روده ضروری است. از آنجایی که سلامت روده می تواند با سطوح بهتر کلسترول و کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط باشد، سالم نگه داشتن روده مفید است!
طبق گفته انجمن قلب آمریکا، چربیهای امگا 3 با زنجیره بلند موجود در ماهی ممکن است با کاهش فشار خون و تری گلیسیرید، سلامت قلب را بهبود بخشند. با این حال، اگر ماهی نمی خورید. گردو، دانه چیا، دانه شاهدانه و دانه کتان حاوی فرم گیاهی امگا 3 به نام اسید آلفا لینولنیک هستند. بنابراین، می توانید آنها را با ماست میل کنید. از آنجایی که بدن ما نمی تواند امگا 3 تولید کند، تنها راه دریافت آن از طریق غذا است. مصرف پلی فنول نیز با کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی همراه است. منابع خوب این آنتی اکسیدان ها عبارتند از سیب، شاه توت، زغال اخته، اسفناج، قهوه و چای سبز.